Onderhoud

De verwarming moet het gewoon doen en er moet altijd warm water zijn, zo simpel is dat!

Een verwarmingsketel of CV-installatie moet regelmatig worden nagekeken.

De apparatuur die zorgt voor de binnenklimaat en comfort is gevoelig en kwetsbaar. In de loop van de tijd kunnen nu eenmaal veranderingen optreden in rendement, uitstoot
en afstelling of kunnen er lekkages optreden. Bij een geringe afwijking is het vaak direct merkbaar, zoals radiatoren
die niet warm genoeg worden, een lage waterdruk of een lauwe douche. Maar ook ongemerkt zoals CO uitstoot (wat gevaarlijk is)en een hoger gasverbruik!

Planmatig onderhoud voorkomt storingen, verlengt de levensduur van de toestellen en staat garant voor veiligheid en lagere stookkosten!
Ook voor uw luchtverwarming is het belangrijk uw ketel periodiek te laten reinigen en controleren, vervuilde filters zorgen voor een slecht rendement en een onaangenaam en slechte binnenklimaat.Voor de Biddle en Brink luchtkachels hebben wij van de fabrikant het advies gekregen de filterset minstens eenmaal per jaar te vervangen, omdat uit ervaring de noodzaak hiervan gebleken is. Vervuilde filters zorgen naast een slechte luchtkwaliteit ook voor vervuiling van uw luchtkanalen.
Met een Velutech onderhoudsabonnement bent u verzekerd van regelmatig onderhoud aan uw cv installatie, zodat uw ketel zo lang mogelijk in topconditie blijft. Bovendien voeren wij na iedere onderhoudsbeurt een rendementsmeting uit. En u kunt altijd rekenen op hulp bij storingen en noodgevallen tegen minimale kosten ( geen voorrijkosten en arbeidsloon). U betaalt uitsluitend de gebruikte onderdelen. Wij bieden onderhoudscontracten voor diverse toestellen .
Welke u ook kiest, elk contract biedt u de zekerheid van service en onderhoud voor een vast bedrag per maand volgens onderstaande voorwaarden.

Algemene voorwaarden